Kantoor

Als architect begeleiden wij de bouwheer gedurende het ontwerp- en uitvoeringsproces.
Met ons team garanderen wij een vlotte opvolging van de dossiers, vanaf de eerste schets tot de oplevering. We worden ondersteund door interieurontwerpers, productontwikkelaars, ingenieurs en gespecialiseerde studiebureaus.

Bij aanvang bezoeken wij de bouwsite en verzamelen we de stedenbouwkundige voorschriften. Op basis van het bouwprogramma en het budget kunnen we de krijtlijnen vastleggen van het project. Wij zoeken bij de eerste pennentrekken van het schetsontwerp naar een boeiend en uniek concept. Een concept waar ruimtelijkheid en beleving een grote rol spelen. De architectuur wordt verder uitgepuurd in het voorontwerp.

Met het volledig team smelten we architectuur, interieur, engineering en landschapsarchitectuur samen tot een coherent definitief ontwerp. Dit vormt de basis voor de bouwaanvraag, en voor de opmaak van het uitvoeringsdossier. Bijzondere aandacht gaat naar fijne detaillering. We koppelen een definitieve planning en budgettering aan het ontwerp. We organiseren tijdens de bouwfase regelmatig werfvergaderingen met de betrokken aannemers en adviseurs, tot de afwerkingsfase. We helpen de bouwheer doorheen dit fantastisch bouwverhaal.